De Oranjezomer: Johan Derksen kraakt Frank Snoeks

De Oranjezomer: Johan Derksen kraakt Frank Snoeks

Het kijkgenot van Johan Derksen tijdens Nederland - Oekraïne werd enigszins verstoord door commentator Frank Snoeks: "We zijn gewend aan het ESPN, daar hebben ze uitstekende commentatoren, en dan krijg je die babbelzieke Frank Snoeks weer. Dat blijft maar door ouwehoeren. Vind ik heel hinderlijk hoor, die man."

'Af en toe bek houden'
Hij vervolgt: "Waarom moet zo'n schaatsverslaggever nou plotseling weer een voetbalwedstrijd doen? Heel vervelend, het lult maar door. Kunnen ze die man niet zeggen....je mag af en toe ook even je bek houden."

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van zondag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em>: Johan Derksen kraakt Frank Snoeks Het kijkgenot van Johan Derksen tijdens Nederland - Oekraïne werd enigszins verstoord door commentator Frank Snoeks: "We zijn gewend aan het ESPN, daar hebben ze uitstekende commentatoren, en dan krijg je die babbelzieke Frank Snoeks weer. Dat blijft maar door ouwehoeren. Vind ik heel hinderlijk hoor, die man." 'Af en toe bek houden'Hij vervolgt: "Waarom moet zo'n schaatsverslaggever nou plotseling weer een voetbalwedstrijd doen? Heel vervelend, het lult maar door. Kunnen ze die man niet zeggen....je mag af en toe ook even je bek houden." Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van zondag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Johan Derksen kraakt Frank Snoeks of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier