Dick Advocaat bij De Oranjezomer: 'Gekkies gooi je uit je elftal

Dick Advocaat bij De Oranjezomer: 'Gekkies gooi je uit je elftal

Dick Advocaat is van mening dat je van 'gekkies', wanneer je daarmee te maken hebt binnen een voetbalteam, het beste afscheid kunt nemen: "Meestal gooide ik die eruit."

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van zondag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Dick Advocaat bij <em>De Oranjezomer</em>: 'Gekkies gooi je uit je elftal Dick Advocaat is van mening dat je van 'gekkies', wanneer je daarmee te maken hebt binnen een voetbalteam, het beste afscheid kunt nemen: "Meestal gooide ik die eruit." Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van zondag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dick Advocaat bij De Oranjezomer: 'Gekkies gooi je uit je elftal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier