Zien: Frank Lammers zingt speciaal lied voor Frank de Boer in Studio Europa

Zien: Frank Lammers zingt speciaal lied voor Frank de Boer in Studio Europa

De ene Frank is de andere niet. Dat bleek zondagavond wel bij Studio Europa op de NOS. Het betreft hier geen vergelijking tussen Frank Lammers en Frank de Boer, maar tussen Lammers en Frank Sinatra. Want de zangkwaliteiten van de eerste lieten nogal te wensen over…

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Frank Lammers</em> zingt speciaal lied voor Frank de Boer in <em>Studio Europa</em> De ene Frank is de andere niet. Dat bleek zondagavond wel bij Studio Europa op de NOS. Het betreft hier geen vergelijking tussen Frank Lammers en Frank de Boer, maar tussen Lammers en Frank Sinatra. Want de zangkwaliteiten van de eerste lieten nogal te wensen over… Lees verder onder de video. HilariteitNa de overwinning van Nederland op Oekraïne besloot Frank Lammers een serenade aan de bondscoach te brengen, maar die had hij misschien beter achterwege kunnen laten. Zijn uithalen waren namelijk niet altijd even zuiver en leidden in de studio al tot het nodige gegniffel. Thuis op de bank heeft het ongetwijfeld ook tot hilariteit geleid. Bekijk het optreden van Frank Lammers in Studio Europa hierboven. Bekijk ook Zien: Frank Lammers komt keihard in aanraking met spelerstunnel in De Kuip Bekijk deze video » Videoclip: Frank Lammers - Frank de Boer (EK 2021) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Frank Lammers zingt speciaal lied voor Frank de Boer in Studio Europa

Hilariteit
Na de overwinning van Nederland op Oekraïne besloot Frank Lammers een serenade aan de bondscoach te brengen, maar die had hij misschien beter achterwege kunnen laten. Zijn uithalen waren namelijk niet altijd even zuiver en leidden in de studio al tot het nodige gegniffel. Thuis op de bank heeft het ongetwijfeld ook tot hilariteit geleid.

Bekijk het optreden van Frank Lammers in Studio Europa hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV