Video: Grapperhaus en burgemeesters overleggen over EK-schermen

Video: Grapperhaus en burgemeesters overleggen over EK-schermen

Nu het Nederlands Elftal voortvarend aan de poulefase op het EK 2021 begonnen is, groeit natuurlijk de hoop om straks samen met andere voetbalfans de wedstrijden te kunnen volgen, het liefst op een groot scherm. Bestaat die kans? "Vandaag wordt erover gesproken door burgemeesters van het Veiligheidsberaad en minister Grapperhaus. Nu het met de besmettingscijfers de goede kant op gaat, groeit de schreeuw om dit soort schermen", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: <em>Grapperhaus</em> en burgemeesters overleggen over EK-schermen Nu het Nederlands Elftal voortvarend aan de poulefase op het EK 2021 begonnen is, groeit natuurlijk de hoop om straks samen met andere voetbalfans de wedstrijden te kunnen volgen, het liefst op een groot scherm. Bestaat die kans? "Vandaag wordt erover gesproken door burgemeesters van het Veiligheidsberaad en minister Grapperhaus. Nu het met de besmettingscijfers de goede kant op gaat, groeit de schreeuw om dit soort schermen", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.
TV :
Video: Grapperhaus en burgemeesters overleggen over EK-schermen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Grapperhaus en burgemeesters overleggen over EK-schermen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier