Bekijk de trailer van 'A Picture Perfect Wedding', vanavond op tv

Bekijk de trailer van 'A Picture Perfect Wedding', vanavond op tv

RTL 8 heeft de komende weken de 'Wedding Weeks', waarbij er een speciaal programma klaarstaat. Vanavond kun je genieten van de film 'A Picture Perfect Wedding', waarbij een fotograaf als een blok voor de broer van de bruid valt. Helaas gooit zijn ex roet in het eten.

Bekijk de trailer van A Picture Perfect Wedding hieronder. Je kunt de film vanavond om 20.30 uur zien op RTL 8.

Bekijk de trailer van <em>'A Picture Perfect Wedding'</em>, vanavond op tv RTL 8 heeft de komende weken de 'Wedding Weeks', waarbij er een speciaal programma klaarstaat. Vanavond kun je genieten van de film 'A Picture Perfect Wedding', waarbij een fotograaf als een blok voor de broer van de bruid valt. Helaas gooit zijn ex roet in het eten. Bekijk de trailer van A Picture Perfect Wedding hieronder. Je kunt de film vanavond om 20.30 uur zien op RTL 8. Bekijk ook Trailer: Virgin River, Seizoen 3 is vanaf 9 juli te zien op Netflix Bekijk deze video » Vampierperikelen vanaf nu te zien bij Disney Plus: bekijk de trailer Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van 'A Picture Perfect Wedding', vanavond op tv of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV