Vanavond in Familie Gillis: Nicol is haar panda-oorbel kwijt

Vanavond in Familie Gillis: Nicol is haar panda-oorbel kwijt

Het is weer drama bij de familie Gillis, want Nicol is haar oorbel kwijt. En het gaat niet zomaar om een oorbel, want deze heeft ze van Peter gehad. Het is dus tijd voor een flinke zoektocht.

Vanavond in <em>Familie Gillis</em>: Nicol is haar panda-oorbel kwijt Het is weer drama bij de familie Gillis, want Nicol is haar oorbel kwijt. En het gaat niet zomaar om een oorbel, want deze heeft ze van Peter gehad. Het is dus tijd voor een flinke zoektocht. Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Familie Gillis: Massa is Kassa: gaat Peter zijn grote rijbewijs halen? Bekijk deze video » Zien: Peter Gillis sloopt halve winkel, maar ruimt zelf niks op Bekijk deze video »

Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Familie Gillis: Nicol is haar panda-oorbel kwijt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier