Video: Hoekstra wil dat Pieter Omtzigt terugkeert naar CDA

Video: Hoekstra wil dat Pieter Omtzigt terugkeert naar CDA

Waar de rest van Nederland afgelopen weekend van het zomerse weer genoot zat Wopke Hoekstra thuis te sippen, vanwege het vertrek van Pieter Omtzigt bij het CDA: "Het was echt een zwaar weekend voor ons. We hadden natuurlijk heel graag gewild dat het anders was gelopen. Dus nou ja, zeer teleurstellend."

Hoekstra wil Omtzigt terug bij CDA
Hoekstra baalt dat Omzigt is vertrokken en hoopt dat hij weer terugkomt. "Maar hij heeft een beslissing genomen die juist de andere kant uitgaat." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: Hoekstra wil dat <em>Pieter Omtzigt</em> terugkeert naar CDA Waar de rest van Nederland afgelopen weekend van het zomerse weer genoot zat Wopke Hoekstra thuis te sippen, vanwege het vertrek van Pieter Omtzigt bij het CDA: "Het was echt een zwaar weekend voor ons. We hadden natuurlijk heel graag gewild dat het anders was gelopen. Dus nou ja, zeer teleurstellend." Hoekstra wil Omtzigt terug bij CDAHoekstra baalt dat Omzigt is vertrokken en hoopt dat hij weer terugkomt. "Maar hij heeft een beslissing genomen die juist de andere kant uitgaat." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Video: Pieter Omtzigt in september terug in Tweede Kamer, 'Zal niet makkelijk worden' Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Hoekstra wil dat Pieter Omtzigt terugkeert naar CDA


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Hoekstra wil dat Pieter Omtzigt terugkeert naar CDA of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier