Hilarische video: YouTuber Kalvijn imiteert commentaar Frank de Boer

Hilarische video: YouTuber Kalvijn imiteert commentaar Frank de Boer

YouTuber Kalvijn is niet vies van een imitatie en doet dat deze keer van bondscoach Frank de Boer van jaren geleden. Hier gaf De Boer commentaar op zijn eigen wedstrijd, toen hij nog speler was. De imitatie is knap gedaan, want van het commentaar van Frank de Boer is weinig te maken.

Bekijk de video van Kalvijn hieronder.

Hilarische video: YouTuber Kalvijn imiteert commentaar <em>Frank de Boer</em> YouTuber Kalvijn is niet vies van een imitatie en doet dat deze keer van bondscoach Frank de Boer van jaren geleden. Hier gaf De Boer commentaar op zijn eigen wedstrijd, toen hij nog speler was. De imitatie is knap gedaan, want van het commentaar van Frank de Boer is weinig te maken. Bekijk de video van Kalvijn hieronder. Bekijk ook De Oranjezomer gemist? René lacht zich om Frank de Boer-imitatie: "Heel erg goed" Bekijk deze video » Zien: Frank Lammers zingt speciaal lied voor Frank de Boer in Studio Europa Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarische video: YouTuber Kalvijn imiteert commentaar Frank de Boer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier