Morgenavond op tv: kunstenaar Jeff Koons te gast bij College Tour

Morgenavond op tv: kunstenaar Jeff Koons te gast bij College Tour

Kunstenaar Jeff Koons, bekend van onder andere de 'balloon dog', is morgenavond te gast in de laatste aflevering van College Tour. Koons tovert kitsch om tot kunst en verkoopt zijn werken voor astronomisch hoge bedragen.

Morgenavond op tv: kunstenaar Jeff Koons te gast bij <em>College Tour</em> Kunstenaar Jeff Koons, bekend van onder andere de 'balloon dog', is morgenavond te gast in de laatste aflevering van College Tour. Koons tovert kitsch om tot kunst en verkoopt zijn werken voor astronomisch hoge bedragen. College Tour is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Femke Halsema in College Tour over De Telegraaf: "Als ze interview willen, ben ik druk" Bekijk deze video » College tour: Femke Halsema over feit dat ze als 'elitair' wordt gezien Bekijk deze video »

College Tour is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Morgenavond op tv: kunstenaar Jeff Koons te gast bij College Tour of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier