Video: Wendy van Dijk binnenkort op de gevoelige plaat van William Rutten

Video: Wendy van Dijk binnenkort op de gevoelige plaat van William Rutten

Na vele BN'ers was het vandaag de beurt aan Wendy van Dijk om 'op de gevoelige plaat' te gaan. Samen met William Rutten heeft ze deze aflevering vandaag opgenomen, welke in juli online zal komen. Ze schrijft erover op Instagram: "Wat geweldig om al die foto’s terug te zien van zolang geleden!! Mijn carrière schoot aan mij voorbij. Heel waardevol! Bedankt voor het uitzoeken van al die foto’s en het fijne gesprek."

Bekijk de video van Wendy van Dijk hieronder.

Video: <em>Wendy van Dijk</em> binnenkort op de gevoelige plaat van William Rutten Na vele BN'ers was het vandaag de beurt aan Wendy van Dijk om 'op de gevoelige plaat' te gaan. Samen met William Rutten heeft ze deze aflevering vandaag opgenomen, welke in juli online zal komen. Ze schrijft erover op Instagram: "Wat geweldig om al die foto’s terug te zien van zolang geleden!! Mijn carrière schoot aan mij voorbij. Heel waardevol! Bedankt voor het uitzoeken van al die foto’s en het fijne gesprek." Bekijk de video van Wendy van Dijk hieronder. Bekijk ook Vanavond in Ik Neem Je Mee: Amber krijgt de nier van haar moeder Bekijk deze video » Wendy van Dijk over Amstel Gold Race: ''Ik denk niet dat ik een goede tijd neer moet zetten'' Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Wendy van Dijk binnenkort op de gevoelige plaat van William Rutten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier