Familie Gillis: Mark Gillis reageert op 'coke-schandaal'

Familie Gillis: Mark Gillis reageert op 'coke-schandaal'

De Familie Gillis staat al een tijdje flink in de spotlights, zo ook zoon Mark Gillis. Afgelopen weekend dook er een heftig filmpje van een aantal MTV-sterren op. Op de beelden is te zien hoe onder andere Koen Kardashian, Brody van Ex On The Beach én Mark Gillis, 'genieten' van een grote berg cocaïne. Mark geeft graag uitleg over de situatie.

<em>Familie Gillis</em>: Mark Gillis reageert op 'coke-schandaal' De Familie Gillis staat al een tijdje flink in de spotlights, zo ook zoon Mark Gillis. Afgelopen weekend dook er een heftig filmpje van een aantal MTV-sterren op. Op de beelden is te zien hoe onder andere Koen Kardashian, Brody van Ex On The Beach én Mark Gillis, 'genieten' van een grote berg cocaïne. Mark geeft graag uitleg over de situatie. Nog nooit gezienMark Gillis legt uit dat hij per toeval op die beelden staat, omdat hij eigenlijk helemaal niet betrokken was. Hij heeft naar eigen zeggen nog nooit coke gebruikt en heeft zijn vrienden dit ook nog nooit zien gebruiken. Ook baalt hij ervan dat hij op deze beelden is verschenen, omdat dit schade aan zijn reputatie doet. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Zien: Peter Gillis sloopt halve winkel, maar ruimt zelf niks op Bekijk deze video » Vanavond in Familie Gillis: Nicol is haar panda-oorbel kwijt Bekijk deze video »
TV :
Familie Gillis: Mark Gillis reageert op 'coke-schandaal'

Nog nooit gezien
Mark Gillis legt uit dat hij per toeval op die beelden staat, omdat hij eigenlijk helemaal niet betrokken was. Hij heeft naar eigen zeggen nog nooit coke gebruikt en heeft zijn vrienden dit ook nog nooit zien gebruiken. Ook baalt hij ervan dat hij op deze beelden is verschenen, omdat dit schade aan zijn reputatie doet.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: Mark Gillis reageert op 'coke-schandaal' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier