Bekijk de trailer: Atypical seizoen 4 vanaf 9 juli op Netflix

Bekijk de trailer: Atypical seizoen 4 vanaf 9 juli op Netflix

Het verhaal van autistische Sam komt binnenkort tot een einde. Het vierde seizoen van Atypical is tevens ook de laatste. De 18-jarige scholier heeft in de afgelopen drie seizoenen al veel meegemaakt. Van daten tot het verlaten van de middelbare school, het zit er allemaal in. In het laatste seizoen zien we of de losse eindjes aan elkaar geknoopt worden of dat er een open einde aan de serie zit.

Bekijk de trailer hieronder. Het vierde seizoen van Atypical is vanaf 9 juli te zien op Netflix.

Bekijk de trailer: <em>Atypical</em> seizoen 4 vanaf <em>9 juli</em> op Netflix Het verhaal van autistische Sam komt binnenkort tot een einde. Het vierde seizoen van Atypical is tevens ook de laatste. De 18-jarige scholier heeft in de afgelopen drie seizoenen al veel meegemaakt. Van daten tot het verlaten van de middelbare school, het zit er allemaal in. In het laatste seizoen zien we of de losse eindjes aan elkaar geknoopt worden of dat er een open einde aan de serie zit. Bekijk de trailer hieronder. Het vierde seizoen van Atypical is vanaf 9 juli te zien op Netflix. Bekijk ook Trailer: Virgin River, Seizoen 3 is vanaf 9 juli te zien op Netflix Bekijk deze video » Vampierperikelen vanaf nu te zien bij Disney Plus: bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk de trailer van 'A Picture Perfect Wedding', vanavond op tv Bekijk deze video »
Kijktip :
Bekijk de trailer: Atypical seizoen 4 vanaf 9 juli op Netflix


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer: Atypical seizoen 4 vanaf 9 juli op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier