Video: onrustig in Den Haag na zege Oranje: "Zo is het nou eenmaal in Den Haag, dat hoort"

Video: onrustig in Den Haag na zege Oranje: "Zo is het nou eenmaal in Den Haag, dat hoort"

Een zege van het Nederlands elftal heeft er helaas wel voor gezorgd dat het zondagavond erg onrustig was in Den Haag. Op het Jonckbloetplein, de Schilderswijk en in het Haagse Laakkwartier liepen de feestvierders op straat om brand te stichten, agenten te bekogelen met stenen en bushokjes te slopen. "Zo is het nou eenmaal in Den Haag, dat is de cultuur van hier, zo hoort het ook", klinkt het van één van de omstanders.

Bekijk de video van PowNed hieronder.

Video: onrustig in <em>Den Haag</em> na zege <em>Oranje</em>: &quot;Zo is het nou eenmaal in Den Haag, dat hoort&quot; Een zege van het Nederlands elftal heeft er helaas wel voor gezorgd dat het zondagavond erg onrustig was in Den Haag. Op het Jonckbloetplein, de Schilderswijk en in het Haagse Laakkwartier liepen de feestvierders op straat om brand te stichten, agenten te bekogelen met stenen en bushokjes te slopen. "Zo is het nou eenmaal in Den Haag, dat is de cultuur van hier, zo hoort het ook", klinkt het van één van de omstanders. Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Video: Haagse wijk Laakkwartier onrustig na overwinning Oranje Bekijk deze video » Video: Denzel Dumfries wil coachingsbedrijf met zijn moeder opzetten Bekijk deze video » Video: Grapperhaus en burgemeesters overleggen over EK-schermen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: onrustig in Den Haag na zege Oranje: "Zo is het nou eenmaal in Den Haag, dat hoort"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: onrustig in Den Haag na zege Oranje: "Zo is het nou eenmaal in Den Haag, dat hoort" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier