Video: Marciano Vink over Daley Blind: "Snap wel dat hij heeft moeten nadenken om te spelen"

Video: Marciano Vink over Daley Blind: "Snap wel dat hij heeft moeten nadenken om te spelen"

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).

Fresia Cousiño Arias, Kees Kwakman, Milan van Dongen en Marciano Vink bespreken de eerste EK-wedstrijd van het Nederlands elftal. Oranje won in de Johan Cruijff Arena met 3-2 van Oekraïne. Toch was niet de hele wedstrijd zonder zorgen en emotie, Daley Blind heeft het drama van Eriksen ook gevolgd en met zijn medische geschiedenis heeft dat toch wel impact op de voetballer: "Ik snap wel dat hij even heeft moeten nadenken of hij zou spelen", aldus Marciano Vink.

Bekijk de video van ESPN hieronder.

Video: Marciano Vink over <em>Daley Blind</em>: &quot;Snap wel dat hij heeft moeten nadenken om te spelen&quot; Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Fresia Cousiño Arias, Kees Kwakman, Milan van Dongen en Marciano Vink bespreken de eerste EK-wedstrijd van het Nederlands elftal. Oranje won in de Johan Cruijff Arena met 3-2 van Oekraïne. Toch was niet de hele wedstrijd zonder zorgen en emotie, Daley Blind heeft het drama van Eriksen ook gevolgd en met zijn medische geschiedenis heeft dat toch wel impact op de voetballer: "Ik snap wel dat hij even heeft moeten nadenken of hij zou spelen", aldus Marciano Vink. Bekijk de video van ESPN hieronder. Bekijk ook Video: Denzel Dumfries wil coachingsbedrijf met zijn moeder opzetten Bekijk deze video » Video: Grapperhaus en burgemeesters overleggen over EK-schermen Bekijk deze video » Video: onrustig in Den Haag na zege Oranje: "Zo is het nou eenmaal in Den Haag, dat hoort" Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Marciano Vink over Daley Blind: "Snap wel dat hij heeft moeten nadenken om te spelen"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Marciano Vink over Daley Blind: "Snap wel dat hij heeft moeten nadenken om te spelen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier