Zien: visser die is opgeslokt en uitgespuugd door walvis vertelt over ervaring

Zien: visser die is opgeslokt en uitgespuugd door walvis vertelt over ervaring

Het lijkt misschien een verhaal uit een film, maar het was toch echt realiteit voor Michael Packard. De visser werd opgesklokt door een walvis en net zo hard weer uitgespuugd. Hij doet zijn verhaal: "Dit is hoe ik dood zou gaan, in de bek van een walvis." Dat was echter niet het geval, hij heeft zijn knie wel uit de kom en een aantal kneuzingen aan zijn benen.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Zien: <em>visser</em> die is opgeslokt en uitgespuugd door <em>walvis</em> vertelt over ervaring Het lijkt misschien een verhaal uit een film, maar het was toch echt realiteit voor Michael Packard. De visser werd opgesklokt door een walvis en net zo hard weer uitgespuugd. Hij doet zijn verhaal: "Dit is hoe ik dood zou gaan, in de bek van een walvis." Dat was echter niet het geval, hij heeft zijn knie wel uit de kom en een aantal kneuzingen aan zijn benen. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: verdwaalde walvis zit vast in sluis in de Theems Bekijk deze video » Zien: man opgeslokt door walvis kan het incident navertellen Bekijk deze video » Bijzondere beelden: Visser overleeft dertig seconden in bek van walvis Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: visser die is opgeslokt en uitgespuugd door walvis vertelt over ervaring


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: visser die is opgeslokt en uitgespuugd door walvis vertelt over ervaring of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier