EenVandaag: ambtenaren gelogen over verstuurde memo toeslagenaffaire?

EenVandaag: ambtenaren gelogen over verstuurde memo toeslagenaffaire?

Er lijkt een belangrijke memo, verstuurd door een juridisch ambtenaar over de toeslagenaffaire, te zijn weggemoffeld. Topambtenaren zouden gelogen hebben onder ede en de memo zou bewust zijn achtergehouden. Michiel de Vries, hoogleraar bestuurskunde reageert op het feit dat ambtenaren zeggen het zich niet te kunnen herinneren: "Wie zal kunnen zeggen dat jij het je wel herinnert."

Bekijk de video van EenVandaag hieronder.

<em>EenVandaag</em>: ambtenaren gelogen over verstuurde memo <em>toeslagenaffaire</em>? Er lijkt een belangrijke memo, verstuurd door een juridisch ambtenaar over de toeslagenaffaire, te zijn weggemoffeld. Topambtenaren zouden gelogen hebben onder ede en de memo zou bewust zijn achtergehouden. Michiel de Vries, hoogleraar bestuurskunde reageert op het feit dat ambtenaren zeggen het zich niet te kunnen herinneren: "Wie zal kunnen zeggen dat jij het je wel herinnert." Bekijk de video van EenVandaag hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Marieke Smits over motie van wantrouwen Bekijk deze video » Staatssecretaris van Financiën Alexandra an Huffelen in Buitenhof over aanpak toeslagenaffaire Bekijk deze video » Zien: Pieter Omtzigt laat in statement weten lidmaatschap CDA op te zeggen Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag: ambtenaren gelogen over verstuurde memo toeslagenaffaire?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: ambtenaren gelogen over verstuurde memo toeslagenaffaire? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier