Zien: Anouk kan na maanden gezin weer in de armen sluiten

Zien: Anouk kan na maanden gezin weer in de armen sluiten

Anouk zit al anderhalf jaar in een moeilijke situatie. Door de ernstige vorm van astma die de zangeres heeft, is het voor haar onmogelijk om bij haar gezin te wonen tijdens deze pandemie. Gelukkig is ze gevaccineerd en trekt ze weer in bij haar kinderen en partner.

Zien: <em>Anouk</em> kan na maanden <em>gezin</em> weer in de armen sluiten Anouk zit al anderhalf jaar in een moeilijke situatie. Door de ernstige vorm van astma die de zangeres heeft, is het voor haar onmogelijk om bij haar gezin te wonen tijdens deze pandemie. Gelukkig is ze gevaccineerd en trekt ze weer in bij haar kinderen en partner. IsolatieAnouk is volledig gevaccineerd en mag ze haar gezinsleden weer in de armen sluiten na maanden in isolatie te hebben gezeten. Door de risico's van het coronavirus in combinatie met haar astma was dit eerder niet mogelijk. Eén avond maakte de zangeres een uitzondering, de dag dat ze haar vriend ten huwelijk vroeg. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Anouk kan na maanden gezin weer in de armen sluiten

Isolatie
Anouk is volledig gevaccineerd en mag ze haar gezinsleden weer in de armen sluiten na maanden in isolatie te hebben gezeten. Door de risico's van het coronavirus in combinatie met haar astma was dit eerder niet mogelijk. Eén avond maakte de zangeres een uitzondering, de dag dat ze haar vriend ten huwelijk vroeg.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Anouk kan na maanden gezin weer in de armen sluiten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier