Video: speelt Matthijs de Ligt in wedstrijd tegen Oostenrijk?

Video: speelt Matthijs de Ligt in wedstrijd tegen Oostenrijk?

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).

Matthijs de Ligt kreeg last van een blessure en het was nog onzeker wanneer hij weer voor het Nederlands Elftal zou spelen. In de wedstrijd tegen Oekraïne stond hij niet op het veld, maar het lijkt erop dat hij tegen Oostenrijk weer gaat spelen. Dat zou wel betekenen dat iemand plaats moet maken voor de verdediger.

Bekijk de video van NU hieronder.

Video: speelt <em>Matthijs de Ligt</em> in wedstrijd tegen <em>Oostenrijk</em>? Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Matthijs de Ligt kreeg last van een blessure en het was nog onzeker wanneer hij weer voor het Nederlands Elftal zou spelen. In de wedstrijd tegen Oekraïne stond hij niet op het veld, maar het lijkt erop dat hij tegen Oostenrijk weer gaat spelen. Dat zou wel betekenen dat iemand plaats moet maken voor de verdediger. Bekijk de video van NU hieronder. Bekijk ook Video: deze verdedigers gaan met Oranje mee naar het EK 2021 Bekijk deze video » De Vooravond: Matthijs de Ligt is nieuwe leider van het Nederlands elftal Bekijk deze video » In Het Spoor van Oranje: alles over Donny van de Beek en de lies van Matthijs de Ligt Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: speelt Matthijs de Ligt in wedstrijd tegen Oostenrijk?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: speelt Matthijs de Ligt in wedstrijd tegen Oostenrijk? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier