RTL Boulevard: nieuw seizoen van Married At First Sight gaat op de schop

RTL Boulevard: nieuw seizoen van Married At First Sight gaat op de schop

<em>RTL Boulevard</em>: nieuw seizoen van <em>Married At First Sight</em> gaat op de schop Alle getrouwde koppels uit het afgelopen seizoen van Married At First Sight zijn inmiddels gescheiden en dus is er werk aan de winkel voor Carlo Boszhard en zijn team. De presentator wil voor het nieuwe seizoen minimaal één match die standhoudt. Dat vertelde hij vanavond in RTL Boulevard. Wanneer Married At First Sight te zien is op televisie, is nog niet bekend. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: nieuw seizoen van Married At First Sight gaat op de schop

Alle getrouwde koppels uit het afgelopen seizoen van Married At First Sight zijn inmiddels gescheiden en dus is er werk aan de winkel voor Carlo Boszhard en zijn team. De presentator wil voor het nieuwe seizoen minimaal één match die standhoudt. Dat vertelde hij vanavond in RTL Boulevard. Wanneer Married At First Sight te zien is op televisie, is nog niet bekend.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: nieuw seizoen van Married At First Sight gaat op de schop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier