Zien: Jaimie Vaes huurt appartement voor haar en zoontje op Ibiza

Zien: Jaimie Vaes huurt appartement voor haar en zoontje op Ibiza

Lil Kleine en zijn vriendin Jamie Vaes hebben de afgelopen tijd het nieuws gedomineerd. Waar het koppel enige tijd geleden nog een video maakte met de boodschap dat alles koek en ei is binnen de relatie, is nu bekend geworden dat Jamie Vaes een appartement heeft gehuurd voor haar en haar zoontje.

Zien: <em>Jaimie Vaes</em> huurt appartement voor haar en <em>zoontje</em> op Ibiza Lil Kleine en zijn vriendin Jamie Vaes hebben de afgelopen tijd het nieuws gedomineerd. Waar het koppel enige tijd geleden nog een video maakte met de boodschap dat alles koek en ei is binnen de relatie, is nu bekend geworden dat Jamie Vaes een appartement heeft gehuurd voor haar en haar zoontje. AppartementWe weten niet wat er precies gebeurd is die beruchte nacht in het hotel op Ibiza, maar dat het impact heeft gehad, is zeker. Bronnen maken bekend dat Jamie Vaes een appartement heeft gehuurd op Ibiza om daar de komende tijd te vertoeven met haar zoontje. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Moeder Lil' Kleine over ophef: ''Niet leuk'' Bekijk deze video » Shownieuws: "Lil' Kleine schijnt legendarisch gierig te zijn" Bekijk deze video » Video: Lil' Kleine feest op luxueuze jacht bij Ibiza Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Jaimie Vaes huurt appartement voor haar en zoontje op Ibiza

Appartement
We weten niet wat er precies gebeurd is die beruchte nacht in het hotel op Ibiza, maar dat het impact heeft gehad, is zeker. Bronnen maken bekend dat Jamie Vaes een appartement heeft gehuurd op Ibiza om daar de komende tijd te vertoeven met haar zoontje.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jaimie Vaes huurt appartement voor haar en zoontje op Ibiza of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier