De Oranjezomer gemist? Johan Derksen niet te spreken over KNVB-nieuws: "Lachwekkend"

De Oranjezomer gemist? Johan Derksen niet te spreken over KNVB-nieuws: "Lachwekkend"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Johan Derksen niet te spreken over KNVB-nieuws: &quot;Lachwekkend&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks is op de campus van de KNVB met het laatste voetbalnieuws. "De opvolger van Jan Smit bij de RvC van de KNVB wordt waarschijnlijk Jan Albers, een oud hockey-bestuurder." Johan Derksen vindt dat belachelijk. "Lachwekkend!" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hélène Hendriks is op de campus van de KNVB met het laatste voetbalnieuws. "De opvolger van Jan Smit bij de RvC van de KNVB wordt waarschijnlijk Jan Albers, een oud hockey-bestuurder." Johan Derksen vindt dat belachelijk. "Lachwekkend!"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Johan Derksen niet te spreken over KNVB-nieuws: "Lachwekkend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier