Johan Derksen in De Oranjezomer: "Kijk uit, of ik steek een pen in je hol!"

Johan Derksen in De Oranjezomer: "Kijk uit, of ik steek een pen in je hol!"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Kijk uit, of ik steek een pen in je hol!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv. Hoe het precies gebeurt, is een beetje een raadsel, maar plotseling gaat het aan tafel bij De Oranjezomer over wat je moet doen als je je tong inslikt. Wilfred Genee weet daar wel raad mee, Johan Derksen ook: "Kijk uit, of ik steed een pen in je hol!" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hoe het precies gebeurt, is een beetje een raadsel, maar plotseling gaat het aan tafel bij De Oranjezomer over wat je moet doen als je je tong inslikt. Wilfred Genee weet daar wel raad mee, Johan Derksen ook: "Kijk uit, of ik steed een pen in je hol!"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in De Oranjezomer: "Kijk uit, of ik steek een pen in je hol!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier