Live stream Nederland - Noorwegen (vrouwenvoetbal)

Live stream Nederland - Noorwegen (vrouwenvoetbal)

Live stream <em>Nederland - Noorwegen</em> (vrouwenvoetbal) Kijk dinsdag 15 juni vanaf 17.55 uur LIVE naar Nederland - Noorwegen via de livestream hierboven. Dinsdag spelen de Oranje Leeuwinnen en Noorwegen vriendschappelijk tegen elkaar. De wedstrijd wordt uitgezonden op SBS9 en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je Nederland - Noorwegen op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Noorwegen De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Nederland - Noorwegen (vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Nederland - Noorwegen is dinsdag 15 juni vanaf 17.55 uur te zien op SBS9 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Kijk dinsdag 15 juni vanaf 17.55 uur LIVE naar Nederland - Noorwegen via de livestream hierboven.

Dinsdag spelen de Oranje Leeuwinnen en Noorwegen vriendschappelijk tegen elkaar. De wedstrijd wordt uitgezonden op SBS9 en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je Nederland - Noorwegen op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Noorwegen

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Nederland - Noorwegen is dinsdag 15 juni vanaf 17.55 uur te zien op SBS9 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Nederland - Noorwegen (vrouwenvoetbal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier