Hart van Nederland: weinig animo voor toegangstesten ondanks grote capaciteit

Hart van Nederland: weinig animo voor toegangstesten ondanks grote capaciteit

<em>Hart van Nederland</em>: weinig animo voor toegangstesten ondanks grote capaciteit In de eerste twee weken dat toegangstesten op grote schaal worden ingezet, hebben zo'n 78.000 mensen een afspraak gemaakt. Daarmee blijft het aantal gebruikte testen flink achter bij de beschikbare capaciteit. In opdracht van het ministerie van Volksgezondheid zijn voor iedere dag namelijk zo'n 225.000 testen gereserveerd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Video: Hoekstra wil dat Pieter Omtzigt terugkeert naar CDA Bekijk deze video » Hart van Nederland: wie nu een airco bestelt is pas na de zomer aan de beurt Bekijk deze video » Hart van Nederland: verkoper Oranje-artikelen dag en nacht aan het inpakken Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In de eerste twee weken dat toegangstesten op grote schaal worden ingezet, hebben zo'n 78.000 mensen een afspraak gemaakt. Daarmee blijft het aantal gebruikte testen flink achter bij de beschikbare capaciteit. In opdracht van het ministerie van Volksgezondheid zijn voor iedere dag namelijk zo'n 225.000 testen gereserveerd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: weinig animo voor toegangstesten ondanks grote capaciteit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier