Floor Bremer in Humberto: "EK kijken op groot scherm misschien een mogelijkheid"

Floor Bremer in Humberto: "EK kijken op groot scherm misschien een mogelijkheid"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 14 juni terugkijken bij Gids.tv.

Floor Bremer in <em>Humberto</em>: &quot;EK kijken op groot scherm misschien een mogelijkheid&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 14 juni terugkijken bij Gids.tv. Floor Bremer was vanavond live vanuit Utrecht te gast in Humberto en ze vertelde hoe het gaat met de aangekondigde versoepelingen, waarvan bekend werd dat ze eerder ingaan. Ook geeft ze meer duidelijkheid over het voetbal kijken op grote schermen. "Het is misschien een mogelijkheid," zegt Bremer daarover. Dit geldt dan overigens voor schermen in cafés, en niet op pleinen. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Floor Bremer in Humberto: "EK kijken op groot scherm misschien een mogelijkheid"

Floor Bremer was vanavond live vanuit Utrecht te gast in Humberto en ze vertelde hoe het gaat met de aangekondigde versoepelingen, waarvan bekend werd dat ze eerder ingaan. Ook geeft ze meer duidelijkheid over het voetbal kijken op grote schermen. "Het is misschien een mogelijkheid," zegt Bremer daarover. Dit geldt dan overigens voor schermen in cafés, en niet op pleinen.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Floor Bremer in Humberto: "EK kijken op groot scherm misschien een mogelijkheid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier