Wouter de Winther in Humberto over Pieter Omtzigt: "Zijn reputatie is niet onfeilbaar"

Wouter de Winther in Humberto over Pieter Omtzigt: "Zijn reputatie is niet onfeilbaar"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 14 juni terugkijken bij Gids.tv.

Wouter de Winther in <em>Humberto</em> over Pieter Omtzigt: &quot;Zijn reputatie is niet onfeilbaar&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 14 juni terugkijken bij Gids.tv. Het rommelt bij het CDA en niet zo'n beetje ook. Afgelopen zaterdag werd bekend dat Pieter Omtzigt uit de partij stapt en zijn zetel meeneemt. Wat betekent dit voor het CDA en voor de formatie? Politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther is te gast bij Humberto om zijn licht over de kwestie te laten schijnen: "Als je je oor te luisteren legt in het Haagse (...), zie je ook dat Omtzigt vaak met hagel schoot de afgelopen jaren, waardoor zijn reputatie niet onfeilbaar is." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Wouter de Winther in Humberto over Pieter Omtzigt: "Zijn reputatie is niet onfeilbaar"

Het rommelt bij het CDA en niet zo'n beetje ook. Afgelopen zaterdag werd bekend dat Pieter Omtzigt uit de partij stapt en zijn zetel meeneemt. Wat betekent dit voor het CDA en voor de formatie? Politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther is te gast bij Humberto om zijn licht over de kwestie te laten schijnen: "Als je je oor te luisteren legt in het Haagse (...), zie je ook dat Omtzigt vaak met hagel schoot de afgelopen jaren, waardoor zijn reputatie niet onfeilbaar is."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wouter de Winther in Humberto over Pieter Omtzigt: "Zijn reputatie is niet onfeilbaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier