Gijs Rademaker peilde voor Humberto: Was breuk tussen CDA en Omtzigt te voorkomen?

Gijs Rademaker peilde voor Humberto: Was breuk tussen CDA en Omtzigt te voorkomen?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 14 juni terugkijken bij Gids.tv.

Gijs Rademaker peilde voor <em>Humberto</em>: Was breuk tussen CDA en Omtzigt te voorkomen? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 14 juni terugkijken bij Gids.tv. Pieter Omtzigt stapte afgelopen weekend uit het CDA, nadat afgelopen donderdag een memo uitlekte waarin hij forse kritiek uitte op de partij. Gijs Rademaker vertelde vanavond bij Humberto hoe de kiezers van het CDA erover denken: "Een groot deel van de partij had Omtzigt graag behouden, maar ze snappen het wel." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gijs Rademaker peilde voor Humberto: Was breuk tussen CDA en Omtzigt te voorkomen?

Pieter Omtzigt stapte afgelopen weekend uit het CDA, nadat afgelopen donderdag een memo uitlekte waarin hij forse kritiek uitte op de partij. Gijs Rademaker vertelde vanavond bij Humberto hoe de kiezers van het CDA erover denken: "Een groot deel van de partij had Omtzigt graag behouden, maar ze snappen het wel."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gijs Rademaker peilde voor Humberto: Was breuk tussen CDA en Omtzigt te voorkomen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier