Humberto: Dirk Kuyt kreeg kippenvel tijdens wissel Daley Blind

Humberto: Dirk Kuyt kreeg kippenvel tijdens wissel Daley Blind

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 14 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Dirk Kuyt kreeg kippenvel tijdens wissel Daley Blind Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 14 juni terugkijken bij Gids.tv. Dirk Kuyt en Jack van Gelder bespraken vanavond bij Humberto de eerste wedstrijd van Nederland op het EK 2021. Dirk Kuyt was al heel positief, maar is dat nu nog meer: "Nederland heeft een hele goede wedstrijd gespeeld." Het meest emotionele moment vond Kuyt het moment dat Daley Blind werd gewisseld: "Hij speelde weergaloos." Het Nederlands elftal was natuurlijk erg geschrokken van het voorval met Christian Eriksen een dag eerder. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Dirk Kuyt kreeg kippenvel tijdens wissel Daley Blind

Dirk Kuyt en Jack van Gelder bespraken vanavond bij Humberto de eerste wedstrijd van Nederland op het EK 2021. Dirk Kuyt was al heel positief, maar is dat nu nog meer: "Nederland heeft een hele goede wedstrijd gespeeld." Het meest emotionele moment vond Kuyt het moment dat Daley Blind werd gewisseld: "Hij speelde weergaloos." Het Nederlands elftal was natuurlijk erg geschrokken van het voorval met Christian Eriksen een dag eerder.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Dirk Kuyt kreeg kippenvel tijdens wissel Daley Blind of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier