Familie Dumfries, Weghorst en Timber aan tafel bij Humberto: "Heel bijzonder"

Familie Dumfries, Weghorst en Timber aan tafel bij Humberto: "Heel bijzonder"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 14 juni terugkijken bij Gids.tv.

Familie Dumfries, Weghorst en Timber aan tafel bij <em>Humberto</em>: &quot;Heel bijzonder&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 14 juni terugkijken bij Gids.tv. De familie van de EK voetballers vertelden vanavond bij Humberto over de karaktereigenschappen van de spelers. Aan tafel zitten familieleden van Dumfries, Weghorst en Timber. Zij vonden de wedstrijd van gisteren heel bijzonder. De broer van Wout Weghorst zegt: "Vroeger voetbalden we vaak met zijn tweeën. Hij zorgde dat hij altijd won." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Familie Dumfries, Weghorst en Timber aan tafel bij Humberto: "Heel bijzonder"

De familie van de EK voetballers vertelden vanavond bij Humberto over de karaktereigenschappen van de spelers. Aan tafel zitten familieleden van Dumfries, Weghorst en Timber. Zij vonden de wedstrijd van gisteren heel bijzonder. De broer van Wout Weghorst zegt: "Vroeger voetbalden we vaak met zijn tweeën. Hij zorgde dat hij altijd won."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Familie Dumfries, Weghorst en Timber aan tafel bij Humberto: "Heel bijzonder" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier