De Oranjezomer: Johan Derksen maakt ordinaire grap over schilderij Hélène Hendriks

De Oranjezomer: Johan Derksen maakt ordinaire grap over schilderij Hélène Hendriks

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em>: Johan Derksen maakt ordinaire grap over schilderij Hélène Hendriks Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv. De heren van De Oranjezomer maakten vanmiddag een rondje door Slot Seist, waarvandaan de uitzendingen het hele WK worden opgenomen. Ze bewonderden hun eigen portretten. Johan Derksen kon het niet laten om een ordinaire grap te maken bij het schilderij van Hélène Hendriks: "De eindredacteur wil het niet uitzenden." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De heren van De Oranjezomer maakten vanmiddag een rondje door Slot Seist, waarvandaan de uitzendingen het hele WK worden opgenomen. Ze bewonderden hun eigen portretten. Johan Derksen kon het niet laten om een ordinaire grap te maken bij het schilderij van Hélène Hendriks: "De eindredacteur wil het niet uitzenden."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Johan Derksen maakt ordinaire grap over schilderij Hélène Hendriks of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier