Thomas van Groningen (BNR) in De Oranjezomer: "Achtste finale EK kan je in de kroeg kijken"

Thomas van Groningen (BNR) in De Oranjezomer: "Achtste finale EK kan je in de kroeg kijken"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv.

Thomas van Groningen (BNR) in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Achtste finale EK kan je in de kroeg kijken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv. Politiek verslaggever van BNR Nieuwsradio Thomas van Groningen bracht vanavond in De Oranjezomer positief nieuws over versoepelingen die het kabinet de komende tijd gaat doorvoeren. "De achtste finales van het EK kunnen weer in de kroeg worden gekeken." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Politiek verslaggever van BNR Nieuwsradio Thomas van Groningen bracht vanavond in De Oranjezomer positief nieuws over versoepelingen die het kabinet de komende tijd gaat doorvoeren. "De achtste finales van het EK kunnen weer in de kroeg worden gekeken."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thomas van Groningen (BNR) in De Oranjezomer: "Achtste finale EK kan je in de kroeg kijken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier