VI-trio verrast door voorspelling Jan Boskamp: "Duitsland wint van Frankrijk"

VI-trio verrast door voorspelling Jan Boskamp: "Duitsland wint van Frankrijk"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv.

Het is algemeen bekend dat Jan Boskamp nog altijd een gloeiende hekel heeft aan de Duitsers (ook ligt de Tweede Wereldoorlog al ruim 75 jaar achter ons), maar toch durfde hij het maandag aan om te voorspellen dat Duitsland wint van Frankrijk. En dat terwijl de Fransen de torenhoge favoriet zijn voor de EK-winst. "Eens een supporter, altijd een supporter," grapt Johan Derksen.

<em>VI</em>-trio verrast door voorspelling <em>Jan Boskamp</em>: &quot;Duitsland wint van Frankrijk&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv. Het is algemeen bekend dat Jan Boskamp nog altijd een gloeiende hekel heeft aan de Duitsers (ook ligt de Tweede Wereldoorlog al ruim 75 jaar achter ons), maar toch durfde hij het maandag aan om te voorspellen dat Duitsland wint van Frankrijk. En dat terwijl de Fransen de torenhoge favoriet zijn voor de EK-winst. "Eens een supporter, altijd een supporter," grapt Johan Derksen. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op VI-trio verrast door voorspelling Jan Boskamp: "Duitsland wint van Frankrijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier