Zien: ook koning Willem-Alexander keihard aangepakt door Marcel van Roosmalen

Zien: ook koning Willem-Alexander keihard aangepakt door Marcel van Roosmalen

Marcel van Roosmalen is natuurlijk al jaren het toonbeeld van optimisme en positiviteit. Dat bleek maandag ook weer, toen hij zijn column in De Oranjezomer mocht voorlezen. Zelfs koning Willem-Alexander werd daarin flink aangepakt.

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: ook <em>koning Willem-Alexander</em> keihard aangepakt door <em>Marcel van Roosmalen</em> Marcel van Roosmalen is natuurlijk al jaren het toonbeeld van optimisme en positiviteit. Dat bleek maandag ook weer, toen hij zijn column in De Oranjezomer mocht voorlezen. Zelfs koning Willem-Alexander werd daarin flink aangepakt. Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv. OekraïneVan Roosmalen blikte terug op de overwinning op Oekraïne, een land dat door ons toedoen nóg verder in mineur is. Toch stipt Van Roosmalen één positief puntje aan voor de Oekraïeners: "Zij hebben een republiek. Wij hebben dit," zegt hij, verwijzend naar het juichen van koning Willem-Alexander. "Kan iemand hem uitleggen dat ook de beste nummers drie doorgaan?" besluit Van Roosmalen cynisch. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Oekraïne
Van Roosmalen blikte terug op de overwinning op Oekraïne, een land dat door ons toedoen nóg verder in mineur is. Toch stipt Van Roosmalen één positief puntje aan voor de Oekraïeners: "Zij hebben een republiek. Wij hebben dit," zegt hij, verwijzend naar het juichen van koning Willem-Alexander. "Kan iemand hem uitleggen dat ook de beste nummers drie doorgaan?" besluit Van Roosmalen cynisch.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: ook koning Willem-Alexander keihard aangepakt door Marcel van Roosmalen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier