Samenvatting Polen - Slowakije (EK voetbal, Groep E)

Samenvatting Polen - Slowakije (EK voetbal, Groep E)

Samenvatting <em>Polen - Slowakije</em> (EK voetbal, Groep E) De eerste wedstrijd van Groep E, waarin ook Spanje en Zweden spelen, stond maandag om 18.00 uur op het programma: Polen - Slowakije. Op papier was Polen de favoriet, vooral door de aanwezigheid van Robert Lewandowski, maar hij kan het natuurlijk niet alleen. Een rode kaart voor Grzegorz Krychowiak maakte het nóg moeilijker, en Slowakije won met 1-2. Bekijk de samenvatting van Polen - Slowakije hierboven. Je vindt het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Spanje - Zweden (EK voetbal, groep E) Bekijk deze video » Samenvatting Schotland - Tsjechië (EK voetbal, poule D) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Polen - Slowakije (EK voetbal, Groep E)

De eerste wedstrijd van Groep E, waarin ook Spanje en Zweden spelen, stond maandag om 18.00 uur op het programma: Polen - Slowakije. Op papier was Polen de favoriet, vooral door de aanwezigheid van Robert Lewandowski, maar hij kan het natuurlijk niet alleen. Een rode kaart voor Grzegorz Krychowiak maakte het nóg moeilijker, en Slowakije won met 1-2.

Bekijk de samenvatting van Polen - Slowakije hierboven. Je vindt het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Polen - Slowakije (EK voetbal, Groep E) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier