Trailer: The Last Stand met Arnold Schwarzenegger dinsdag te zien bij Veronica

Trailer: The Last Stand met Arnold Schwarzenegger dinsdag te zien bij Veronica

Arnold Schwarzenegger kruipt bij zijn terugkeer op het witte doek in de huid van Sheriff Owens. Als sheriff van Sommerton staat hij als enige tussen een ontsnapte drugsbaron en de Mexicaanse grens. Een film vol actie, explosies en de nodige humor zoals we dat van Arnold gewend zijn. Bekijk de trailer van The Last Stand hieronder.

The Last Stand is vanavond, dinsdag 15 juni, om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt The Last Stand streamen via ondermeer Netflix en Videoland.

Trailer: <em>The Last Stand</em> met <em>Arnold Schwarzenegger</em> dinsdag te zien bij Veronica Arnold Schwarzenegger kruipt bij zijn terugkeer op het witte doek in de huid van Sheriff Owens. Als sheriff van Sommerton staat hij als enige tussen een ontsnapte drugsbaron en de Mexicaanse grens. Een film vol actie, explosies en de nodige humor zoals we dat van Arnold gewend zijn. Bekijk de trailer van The Last Stand hieronder. The Last Stand is vanavond, dinsdag 15 juni, om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt The Last Stand streamen via ondermeer Netflix en Videoland. Bekijk ook Trailer: Virgin River, Seizoen 3 is vanaf 9 juli te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer: Atypical seizoen 4 vanaf 9 juli op Netflix Bekijk deze video »
Film :
Trailer: The Last Stand met Arnold Schwarzenegger dinsdag te zien bij Veronica


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: The Last Stand met Arnold Schwarzenegger dinsdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier