Bekijk zoenende Jennifer Lopez & Ben Affleck tijdens etentje

Bekijk zoenende Jennifer Lopez & Ben Affleck tijdens etentje

Al een lange tijd zijn er geruchten dat Jennifer Lopez (51) en Ben Affleck (48) hun liefde weer nieuw leven in blazen. Hoewel de twee zelf hun lippen stijf op elkaar houden over een eventuele hereniging, duikt er nu een zoenvideo op van de twee. Bekijk de beelden waarin Ben en Jen op een terras zoenen hieronder.

Lees meer onder de video.

Bekijk zoenende <em>Jennifer Lopez</em> &amp; <em>Ben Affleck</em> tijdens etentje Al een lange tijd zijn er geruchten dat Jennifer Lopez (51) en Ben Affleck (48) hun liefde weer nieuw leven in blazen. Hoewel de twee zelf hun lippen stijf op elkaar houden over een eventuele hereniging, duikt er nu een zoenvideo op van de twee. Bekijk de beelden waarin Ben en Jen op een terras zoenen hieronder. Lees meer onder de video. Vonken slaan overTijdens een romantisch etentje zondag hebben de twee het erg gezellig gehad. Op foto's en een video is te zien dat ze innig aan het zoenen zijn en dat de vonk weer is overgeslagen. Bekijk de beelden van Jennifer en Ben op het terras hierboven. Bekijk ook Half time-show Shakira en Jennifer Lopez: bekijk de hoogtepunten Bekijk deze video » Zien: Jennifer Lopez zingt 'This Land Is Your Land' tijdens inauguratie Joe Biden Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk zoenende Jennifer Lopez & Ben Affleck tijdens etentje

Vonken slaan over
Tijdens een romantisch etentje zondag hebben de twee het erg gezellig gehad. Op foto's en een video is te zien dat ze innig aan het zoenen zijn en dat de vonk weer is overgeslagen. Bekijk de beelden van Jennifer en Ben op het terras hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk zoenende Jennifer Lopez & Ben Affleck tijdens etentje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV