Trailer: Welcome To The Jungle met Jean-Claude Van Damme dinsdag te zien bij Veronica

Trailer: Welcome To The Jungle met Jean-Claude Van Damme dinsdag te zien bij Veronica

Beck is een premiejager die wil stoppen met zijn werk. Hij neemt nog één laatste klus aan voor een gevaarlijke gangster. Deze opdracht brengt hem naar de jungle van Brazilië waar hij Travis, de zoon van de gangster, op moet sporen. Travis is een waardevolle kunstschat op het spoor, maar haalt zich tijdens de zoektocht allerlei problemen op de hals. Wanneer Beck hem te pakken krijgt, moeten ze samen vluchten voor rebellen, een slavendrijver en wilde jungledieren. Bekijk de trailer van Welcome To The Jungle hieronder.

Welcome To The Jungle is vanavond, dinsdag 15 juni, om 22:35 uur te zien bij Veronica. Je kunt Welcome To The Jungle streamen via ondermeer Netflix.

Trailer: <em>Welcome To The Jungle</em> met <em>Jean-Claude Van Damme</em> dinsdag te zien bij Veronica Beck is een premiejager die wil stoppen met zijn werk. Hij neemt nog één laatste klus aan voor een gevaarlijke gangster. Deze opdracht brengt hem naar de jungle van Brazilië waar hij Travis, de zoon van de gangster, op moet sporen. Travis is een waardevolle kunstschat op het spoor, maar haalt zich tijdens de zoektocht allerlei problemen op de hals. Wanneer Beck hem te pakken krijgt, moeten ze samen vluchten voor rebellen, een slavendrijver en wilde jungledieren. Bekijk de trailer van Welcome To The Jungle hieronder. Welcome To The Jungle is vanavond, dinsdag 15 juni, om 22:35 uur te zien bij Veronica. Je kunt Welcome To The Jungle streamen via ondermeer Netflix. Bekijk ook Trailer: Virgin River, Seizoen 3 is vanaf 9 juli te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer: Atypical seizoen 4 vanaf 9 juli op Netflix Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Welcome To The Jungle met Jean-Claude Van Damme dinsdag te zien bij Veronica


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Welcome To The Jungle met Jean-Claude Van Damme dinsdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier