Live stream Italië - Zwitserland (EK voetbal, groep A)

Live stream Italië - Zwitserland (EK voetbal, groep A)

Kijk woensdag 16 juni vanaf 21.00 uur LIVE naar Italië - Zwitserland via de livestream hierboven.

Woensdag spelen Italië en Zwitserland tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Italië - Zwitserland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Italië - Zwitserland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Italië - Zwitserland is woensdag 16 juni vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Italië - Zwitserland</em> (EK voetbal, groep A) Kijk woensdag 16 juni vanaf 21.00 uur LIVE naar Italië - Zwitserland via de livestream hierboven. Woensdag spelen Italië en Zwitserland tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Italië - Zwitserland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Italië - Zwitserland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Italië - Zwitserland (EK voetbal, groep A) Bekijk deze video » Italië - Zwitserland is woensdag 16 juni vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Italië - Zwitserland (EK voetbal, groep A)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Italië - Zwitserland (EK voetbal, groep A) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier