Chantal Janzen over haar zomerboek: "Vervelen zul je je niet" (&C)

Chantal Janzen over haar zomerboek: "Vervelen zul je je niet" (&C)

Of je nou in het buitenland op het strand ligt of op je ligbed in de achtertuin vertoeft: van de zomer genieten dat willen we allemaal. Met het &C vakantieboek van Chantal Janzen gaat dat zeker lukken. Geniet van de extra dikke zomerspecial met onder anderen Marion Pauw, Suzanne Vermeer, Babs Gons en Alma Mathijsen. Bovendien geeft Chantal de beste fashion- en beautytips en is de 'game corner' vol hersenkrakers. Vervelen zul je je niet. Bekijk de promo van het &C-zomerboek hieronder.

<em>Chantal Janzen</em> over haar zomerboek: &quot;Vervelen zul je je niet&quot; (<em>&amp;C</em>) Of je nou in het buitenland op het strand ligt of op je ligbed in de achtertuin vertoeft: van de zomer genieten dat willen we allemaal. Met het &C vakantieboek van Chantal Janzen gaat dat zeker lukken. Geniet van de extra dikke zomerspecial met onder anderen Marion Pauw, Suzanne Vermeer, Babs Gons en Alma Mathijsen. Bovendien geeft Chantal de beste fashion- en beautytips en is de 'game corner' vol hersenkrakers. Vervelen zul je je niet. Bekijk de promo van het &C-zomerboek hieronder. Bekijk ook Zien: Chantal Janzen viert vakantie: "Heb je zelf ook een slokje op?" Bekijk deze video » Video: Zoon van Chantal Janzen heeft geestig pak aan Bekijk deze video »
Entertainment :
Chantal Janzen over haar zomerboek: "Vervelen zul je je niet" (&C)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen over haar zomerboek: "Vervelen zul je je niet" (&C) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier