Serie The Crown zoekt jonge rossige prins Harry: "Het is een obstakel" (WNL)

Serie The Crown zoekt jonge rossige prins Harry: "Het is een obstakel" (WNL)

De makers van de populaire serie The Crown zijn volop bezig met het vijfde seizoen maar kunnen nog geen goede acteur vinden voor de jonge prins Harry. In het nieuwe seizoen gaat het over de periode 1990-1997 en Harry was toen 6 tot 13 jaar. Rossige jongens vinden in die leeftijdscategorie die ook nog kunnen acteren is dus best lastig. "Het is blijkbaar heel lastig, ze willen eventueel haarverf gebruiken bij blonde jongetjes die auditie doen", aldus WNL. Bekijk de WNL-video over de zoektocht naar prins Harry hieronder.

Serie <em>The Crown</em> zoekt jonge rossige prins Harry: &quot;Het is een obstakel&quot; (WNL) De makers van de populaire serie The Crown zijn volop bezig met het vijfde seizoen maar kunnen nog geen goede acteur vinden voor de jonge prins Harry. In het nieuwe seizoen gaat het over de periode 1990-1997 en Harry was toen 6 tot 13 jaar. Rossige jongens vinden in die leeftijdscategorie die ook nog kunnen acteren is dus best lastig. "Het is blijkbaar heel lastig, ze willen eventueel haarverf gebruiken bij blonde jongetjes die auditie doen", aldus WNL. Bekijk de WNL-video over de zoektocht naar prins Harry hieronder. Bekijk ook De TV Kantine doet The Crown na met Francis van Broekhuizen als Queen Elizabeth Bekijk deze video » Video: zo denkt prins Harry over The Crown Bekijk deze video »
Serie :
Serie The Crown zoekt jonge rossige prins Harry: "Het is een obstakel" (WNL)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serie The Crown zoekt jonge rossige prins Harry: "Het is een obstakel" (WNL) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier