Zien: Cristiano Ronaldo haalt flesjes Coca-Cola weg bij persconferentie

Zien: Cristiano Ronaldo haalt flesjes Coca-Cola weg bij persconferentie

Het blijft opmerkelijk hoe ongezonde bedrijven grote sportevenementen blijven sponsoren. Zo is Coca-Cola één van de hoofdsponsoren van het EK voetbal, maar Cristiano Ronaldo is het hier duidelijk niet mee eens.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Cristiano Ronaldo</em> haalt flesjes Coca-Cola weg bij <em>persconferentie</em> Het blijft opmerkelijk hoe ongezonde bedrijven grote sportevenementen blijven sponsoren. Zo is Coca-Cola één van de hoofdsponsoren van het EK voetbal, maar Cristiano Ronaldo is het hier duidelijk niet mee eens. Lees verder onder de video. WaterWanneer de Portugese superster aanschuift voor een persconferentie voor het duel met Hongarije, staan er twee Coca-Colaflesjes pontificaal op de voorgrond. Ronaldo haalt de flesjes weg en schuift ze ver naar de zijkant van de tafel, zodat ze niet meer in het zicht van de camera's staan, en houdt vervolgens demonstratief een flesje water omhoog. De boodschap is duidelijk. Bekijk de beelden van Cristiano Ronaldo hierboven. Je vindt het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv. Bekijk ook Kijken: Cristiano Ronaldo verkozen tot 'Speler van de Eeuw' (video) Bekijk deze video » Koffie met Kieft: Wim over de afgang van Christiano Ronaldo Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Cristiano Ronaldo haalt flesjes Coca-Cola weg bij persconferentie

Water
Wanneer de Portugese superster aanschuift voor een persconferentie voor het duel met Hongarije, staan er twee Coca-Colaflesjes pontificaal op de voorgrond. Ronaldo haalt de flesjes weg en schuift ze ver naar de zijkant van de tafel, zodat ze niet meer in het zicht van de camera's staan, en houdt vervolgens demonstratief een flesje water omhoog. De boodschap is duidelijk.

Bekijk de beelden van Cristiano Ronaldo hierboven. Je vindt het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Cristiano Ronaldo haalt flesjes Coca-Cola weg bij persconferentie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier