ZIEN: Johnny de Mol voltrekt huwelijk oudste zoon Ronald Koeman

ZIEN: Johnny de Mol voltrekt huwelijk oudste zoon Ronald Koeman

Ronald Koeman en zijn vrouw Bartina hebben niet alleen zonnig weekend achter de rug, maar ook een liefdevol weekend! Hun oudste zoon Tim is zaterdag 12 juni namelijk in Portugal in het huwelijksbootje gestapt. Johnny de Mol heeft het huwelijk voltrokken. Dit kun je in de Shownieuws-video hieronder zien.

Lees verder onder de video.

ZIEN: <em>Johnny de Mol</em> voltrekt huwelijk oudste zoon <em>Ronald Koeman</em> Ronald Koeman en zijn vrouw Bartina hebben niet alleen zonnig weekend achter de rug, maar ook een liefdevol weekend! Hun oudste zoon Tim is zaterdag 12 juni namelijk in Portugal in het huwelijksbootje gestapt. Johnny de Mol heeft het huwelijk voltrokken. Dit kun je in de Shownieuws-video hieronder zien. Lees verder onder de video. Van oor tot oorChloë is de kersverse echtgenote van Tim en ze deelt foto's en een video, van de bruiloft: "Onvergetelijk en 12-06-2021", schrijft ze bij de trouwfoto's. Hun trouwerij was al meerdere uitgesteld. Ze stralen van oor tot oor. Bekijk de foto's en trouwvideo hieronder en de Shownieuws-beelden met Johnny de Mol hierboven. View this post on Instagram A post shared by 𝗖𝗵𝗹𝗼𝗲̈ Koeman (@chloevdkerkhof) View this post on Instagram A post shared by 𝗖𝗵𝗹𝗼𝗲̈ Koeman (@chloevdkerkhof) View this post on Instagram A post shared by 𝗖𝗵𝗹𝗼𝗲̈ Koeman (@chloevdkerkhof) Bekijk ook 77-jarige Jan wil offers brengen in De Mol's Hoop: "Niet lullen maar ontspullen" Bekijk deze video » ZIEN: Johnny de Mol weet verjaardag Linda de Mol niet in Deze quiz is voor jou Bekijk deze video »
Show :
ZIEN: Johnny de Mol voltrekt huwelijk oudste zoon Ronald Koeman

Van oor tot oor
Chloë is de kersverse echtgenote van Tim en ze deelt foto's en een video, van de bruiloft: "Onvergetelijk en 12-06-2021", schrijft ze bij de trouwfoto's. Hun trouwerij was al meerdere uitgesteld. Ze stralen van oor tot oor. Bekijk de foto's en trouwvideo hieronder en de Shownieuws-beelden met Johnny de Mol hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Johnny de Mol voltrekt huwelijk oudste zoon Ronald Koeman of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier