Kaj Gorgels over corona: "Je speelt in de grootste film ooit" (video)

Kaj Gorgels over corona: "Je speelt in de grootste film ooit" (video)

Expeditie Robinson-presentator Kaj Gorgels vindt het nogal vreemd dat het coronavirus uit een lab komt: "Je speelt in de grootste film ooit. Zonder dat je het zelf doorhebt. De toneelschool is niet nodig", schrijft hij in de eerste beelden bij het AD-nieuws artikel over het coronavirus dat uit een lab schijnt te komen.

"Pak je vitamine"
Kaj geeft als advies aan de mensen over de hele wereld: "Lekker gaan leven mensen. Geniet. Wees gezond. Heb lief. Laat je niet gek maken. Beweeg. Vertrouw op je intuitie. Kijk een beetje voetbal. Pak je vitamine. We zijn te oud voor poppenkast." Bekijk de Instagram Stories van Kaj over het coronavirus hieronder.

<em>Kaj Gorgels</em> over corona: &quot;Je speelt in de grootste film ooit&quot; (video) Expeditie Robinson-presentator Kaj Gorgels vindt het nogal vreemd dat het coronavirus uit een lab komt: "Je speelt in de grootste film ooit. Zonder dat je het zelf doorhebt. De toneelschool is niet nodig", schrijft hij in de eerste beelden bij het AD-nieuws artikel over het coronavirus dat uit een lab schijnt te komen. "Pak je vitamine"Kaj geeft als advies aan de mensen over de hele wereld: "Lekker gaan leven mensen. Geniet. Wees gezond. Heb lief. Laat je niet gek maken. Beweeg. Vertrouw op je intuitie. Kijk een beetje voetbal. Pak je vitamine. We zijn te oud voor poppenkast." Bekijk de Instagram Stories van Kaj over het coronavirus hieronder. Bekijk ook Zien: nieuw seizoen Expeditie Robinson speelt zich af in Europa Bekijk deze video » Zien: Kaj Gorgels en Nicolette Kluiver introduceren Expeditie Robinson Europa Bekijk deze video »
Show :
Kaj Gorgels over corona: "Je speelt in de grootste film ooit" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kaj Gorgels over corona: "Je speelt in de grootste film ooit" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier