Dieren voorspellen het EK-voetbal: "Wint Nederland of Oostenrijk?" (video)

Dieren voorspellen het EK-voetbal: "Wint Nederland of Oostenrijk?" (video)

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).

Niet alleen mensen houden zich bezig met het voorspellen van voetbaluitslagen, ook sommige dieren zijn er druk mee. NOS Jeugdjournaal ging langs bij de otters van dierenpark Wildlands en vroegen ze of Nederland ook van Oostenrijk gaat winnen. Ook tijdens het WK in 2010 kwamen er dieren voorbij. Toen was de octopus hot! Bekijk in de NOS Jeugdjournaal-video oude en nieuwe beelden van dieren die 'voorspellen'.

Dieren voorspellen het EK-voetbal: "Wint Nederland of Oostenrijk?" (video) Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Niet alleen mensen houden zich bezig met het voorspellen van voetbaluitslagen, ook sommige dieren zijn er druk mee. NOS Jeugdjournaal ging langs bij de otters van dierenpark Wildlands en vroegen ze of Nederland ook van Oostenrijk gaat winnen. Ook tijdens het WK in 2010 kwamen er dieren voorbij. Toen was de octopus hot! Bekijk in de NOS Jeugdjournaal-video oude en nieuwe beelden van dieren die 'voorspellen'. Bekijk ook Vooruitblik op de tweede Oranje-wedstrijd: "Oostenrijk is een lastige tegenspeler" Bekijk deze video » 10% van Nederland denkt dat Oranje er na de groepsfase uitligt (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Sport :
Dieren voorspellen het EK-voetbal: "Wint Nederland of Oostenrijk?" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dieren voorspellen het EK-voetbal: "Wint Nederland of Oostenrijk?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier