Video: Defano Holwijn blikt terug op zijn deelname aan The X Factor

Video: Defano Holwijn blikt terug op zijn deelname aan The X Factor

Deze week is Defano Holwijn te gast bij 538 Music Memories. Samen met Igmar Felicia gaan ze terug naar het verleden van Defano. De influencer vertelt openhartig over zijn relatie die vrij recent ten einde kwam. Ook blikken ze samen terug op zijn deelname aan de talentenjacht The X Factor en gaat het over zijn turbulente jeugd.

Bekijk de video van 538 hieronder.

Video: <em>Defano Holwijn</em> blikt terug op zijn deelname aan <em>The X Factor</em> Deze week is Defano Holwijn te gast bij 538 Music Memories. Samen met Igmar Felicia gaan ze terug naar het verleden van Defano. De influencer vertelt openhartig over zijn relatie die vrij recent ten einde kwam. Ook blikken ze samen terug op zijn deelname aan de talentenjacht The X Factor en gaat het over zijn turbulente jeugd. Bekijk de video van 538 hieronder. Bekijk ook Zien: Vjeze Fur over bizarre periode tijdens De Jeugd van Tegenwoordig Bekijk deze video » Video: Tino Martin openhartig over breakup en kritiek op slechte optredens Bekijk deze video »
Muziek :
Video: Defano Holwijn blikt terug op zijn deelname aan The X Factor


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Defano Holwijn blikt terug op zijn deelname aan The X Factor of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier