Bekijk de beelden: Schitterende goals tijdens training Nederlands elftal

Bekijk de beelden: Schitterende goals tijdens training Nederlands elftal

Donderdag neemt het Nederlands elftal van bondscoach Frank de Boer het op tegen Oostenrijk. De Oostenrijkers wisten net als Nederland de eerste wedstrijd op het toernooi te winnen, het belooft dan ook geen makkelijke wedstrijd te worden donderdag. Aan de trainingen zal het in ieder geval niet liggen, de ene na de andere bal verdwijnt in de kruising en dat geeft ons goede hoop voor donderdag.

Bekijk de video van Ons Oranje hieronder.

Bekijk de beelden: Schitterende <em>goals</em> tijdens training <em>Nederlands elftal</em> Donderdag neemt het Nederlands elftal van bondscoach Frank de Boer het op tegen Oostenrijk. De Oostenrijkers wisten net als Nederland de eerste wedstrijd op het toernooi te winnen, het belooft dan ook geen makkelijke wedstrijd te worden donderdag. Aan de trainingen zal het in ieder geval niet liggen, de ene na de andere bal verdwijnt in de kruising en dat geeft ons goede hoop voor donderdag. Bekijk de video van Ons Oranje hieronder. Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Bekijk ook Video: speelt Matthijs de Ligt in wedstrijd tegen Oostenrijk? Bekijk deze video » Humberto: Dirk Kuyt kreeg kippenvel tijdens wissel Daley Blind Bekijk deze video » 10% van Nederland denkt dat Oranje er na de groepsfase uitligt (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Voetbal :
Bekijk de beelden: Schitterende goals tijdens training Nederlands elftal

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de beelden: Schitterende goals tijdens training Nederlands elftal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier