Video: Honderden kalveren omgekomen bij grote stalbrand in Elspeet

Video: Honderden kalveren omgekomen bij grote stalbrand in Elspeet

Bij een grote stalbrand in Elspeet zijn vanmiddag (15 juni) zeker tweehonderdvijftig kalveren om het leven gekomen. Dat meldt burgemeester Breunis van de Weerd van de gemeente Nunspeet. De brand woedde als snel uit tot een grote vlammenzee. De brandweer was met veel materieel uitgerukt om het vuur te bestrijden, maar kon niet voorkomen dat drie van de zeven schuren volledig uitbrandden.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Video: Honderden <em>kalveren</em> omgekomen bij grote <em>stalbrand</em> in Elspeet Bij een grote stalbrand in Elspeet zijn vanmiddag (15 juni) zeker tweehonderdvijftig kalveren om het leven gekomen. Dat meldt burgemeester Breunis van de Weerd van de gemeente Nunspeet. De brand woedde als snel uit tot een grote vlammenzee. De brandweer was met veel materieel uitgerukt om het vuur te bestrijden, maar kon niet voorkomen dat drie van de zeven schuren volledig uitbrandden. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Bizarre beelden: opzettelijk aangestoken brand teistert inwoners Sydney Bekijk deze video » Video: zonnepanelen zorgen voor grote brand in vrijstaand huis Gassel Bekijk deze video » Video: onrustig in Den Haag na zege Oranje: "Zo is het nou eenmaal in Den Haag, dat hoort" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Honderden kalveren omgekomen bij grote stalbrand in Elspeet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier