Video: Honderden Zuid-Afrikanen massaal op zoek naar diamanten

Video: Honderden Zuid-Afrikanen massaal op zoek naar diamanten

In een dorp in Zuid-Afrika is het de afgelopen dagen ongekend druk. Meer dan duizend mensen komen er sinds dit weekend naartoe om diamanten te zoeken. Een man vond hier vorige week enkele glinsterende stenen, het nieuws verspreidde snel in Zuid-Afrika en al gauw waren honderden mensen aan het zoeken naar de vermeende diamanten.

Bekijk de video van het NOS-Jeugdjournaal hieronder.

Video: Honderden <em>Zuid-Afrikanen</em> massaal op zoek naar <em>diamanten</em> In een dorp in Zuid-Afrika is het de afgelopen dagen ongekend druk. Meer dan duizend mensen komen er sinds dit weekend naartoe om diamanten te zoeken. Een man vond hier vorige week enkele glinsterende stenen, het nieuws verspreidde snel in Zuid-Afrika en al gauw waren honderden mensen aan het zoeken naar de vermeende diamanten. Bekijk de video van het NOS-Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Safari-toeristen filmen bijzondere beelden in Zuid-Afrika (video) Bekijk deze video » Video: man slaat overboord na aanvaring walvis Zuid-Afrika Bekijk deze video » Video: deze stof moet neushoorn-stropers stoppen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Honderden Zuid-Afrikanen massaal op zoek naar diamanten


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Honderden Zuid-Afrikanen massaal op zoek naar diamanten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier