Zien: Renske Leijten sloopt Thierry Baudet tijdens vragenuurtje Tweede Kamer

Zien: Renske Leijten sloopt Thierry Baudet tijdens vragenuurtje Tweede Kamer

De gemoederen liepen vandaag hoog op tijdens het vragenuur in de Tweede Kamer. Forum voor Democratie-lijstrekker Thierry Baudet vroeg een debat aan, echter zou een dergelijk debat morgen al plaatsvinden in de Tweede Kamer. SP-Kamerlid Renske Leijten noemt het een 'onzinverzoek' en laat weinig over van Baudet.

Tekst gaat verder onder video.

Zien: <em>Renske Leijten</em> sloopt <em>Thierry Baudet</em> tijdens vragenuurtje Tweede Kamer De gemoederen liepen vandaag hoog op tijdens het vragenuur in de Tweede Kamer. Forum voor Democratie-lijstrekker Thierry Baudet vroeg een debat aan, echter zou een dergelijk debat morgen al plaatsvinden in de Tweede Kamer. SP-Kamerlid Renske Leijten noemt het een 'onzinverzoek' en laat weinig over van Baudet. Tekst gaat verder onder video. Leijten sloopt BaudetRenske Leijten begint met het verwijt dat Thierry Baudet niet goed geïnformeerd is door zijn eigen partij, daarnaast heeft de lijstrekker volgens Leijten ook zijn werk niet goed gedaan: "Het enige wat de heer Baudet hier doet is een debat aanvragen, een filmpje knippen en weer rosé gaan lopen drinken. Bekijk het fragment uit het vragenuurtje van dinsdag 15 juni hierboven. Bekijk ook De Vooravond gemist? Renske Leijten over blunder Ollongren: "Machtspolitiek" Bekijk deze video » Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over economisch steunpakket Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Renske Leijten sloopt Thierry Baudet tijdens vragenuurtje Tweede Kamer

Leijten sloopt Baudet
Renske Leijten begint met het verwijt dat Thierry Baudet niet goed geïnformeerd is door zijn eigen partij, daarnaast heeft de lijstrekker volgens Leijten ook zijn werk niet goed gedaan: "Het enige wat de heer Baudet hier doet is een debat aanvragen, een filmpje knippen en weer rosé gaan lopen drinken.

Bekijk het fragment uit het vragenuurtje van dinsdag 15 juni hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Renske Leijten sloopt Thierry Baudet tijdens vragenuurtje Tweede Kamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier