Zien: Les over homoseksualiteit verboden in Hongarije door nieuwe wet

Zien: Les over homoseksualiteit verboden in Hongarije door nieuwe wet

De regering van Hongarije heeft vandaag (15 juni) officieel een nieuwe wet aangenomen voor scholen in het land. In de wet staat dat op scholen het lesgeven over homoseksualiteit en homoseksualiteit voortaan verboden is. In Hongarije is er veel kritiek op de nieuwe wet, duizenden mensen gingen de straat op om te demonstreren tegen de nieuwe wet.

Bekijk de video van het NOS-Jeugdjournaal hieronder.

Zien: Les over <em>homoseksualiteit</em> verboden in <em>Hongarije</em> door nieuwe wet De regering van Hongarije heeft vandaag (15 juni) officieel een nieuwe wet aangenomen voor scholen in het land. In de wet staat dat op scholen het lesgeven over homoseksualiteit en homoseksualiteit voortaan verboden is. In Hongarije is er veel kritiek op de nieuwe wet, duizenden mensen gingen de straat op om te demonstreren tegen de nieuwe wet. Bekijk de video van het NOS-Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Priester Pierre Valkering uit pastorie gezet vanwege homoseksualiteit Bekijk deze video » Beau over homohuwelijk: is Nederland toleranter of conservatiever geworden? Bekijk deze video » Dominee Alexander Noordijk bij Op1: "Homogenezing is geestelijke verkrachting" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Les over homoseksualiteit verboden in Hongarije door nieuwe wet


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Les over homoseksualiteit verboden in Hongarije door nieuwe wet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier